Om mig

Vem är då personen Agneta Österman

Jag bor permanent på Möja sedan början på 80-talet. Kan inte tänka mig att bo någon annanstans fast det ibland är knöligt med resor och planering. Brinner för engagemang och lokal samverkan.

Ända sedan mitten på 90-talet har jag varit verksam inom IT och kommunikation: Författat databöcker, skapat utbildningar, genomfört  mängder av datakurser, skrivit kursmaterial, jobbat med småföretagsprojekt av olika slag både ideellt och yrkesmässigt. Mellan 1996 och 2016 marknadsförde jag Möja och oss skärgårdsföretagare på denna webbadress. 2017 har jag ändrat inriktning på den och fokuserar mer på mina egna kunskaps- och intresseområden.

Jag är utbildad IT-pedagog och certifierad läromedelsskribent.

Min specialitet är att hitta de enkla lösningarna utifrån kundens behov. Vare sig det gäller att komma över den digitala klyftan och bli bättre på att använda datorn eller att som småföretagare faktiskt förstå varför det är så bra att vara närvarande på nätet och att vara det på rätt sätt.

Dessutom så...

Har jag ett stort ideellt engagemang i Hörselskadades Riksförbund

Är jag en hängiven (men långsam) joggare som haft målet att någon gång springa ett marathon.  Och faktiskt gjorde just detta i juni 2018 genom att ta mig i mål på Stockholm Marathon

 

Välkommen med dina funderingar eller frågor. Kanske har jag precis det du söker!