Textproduktion av olika slag

Frilansar som skribent

Om du har en text som behöver skrivas, kort eller lång kanske jag kan hjälpa till. Jag kan producera självständigt eller som spökskrivare. Bruksanvisningar, kursmaterial eller något helt annat. Har även erfarenhet av SEO och webbtexter.

Om du har en idé om vad du vill ha så gör jag ett förslag vi kan diskutera kring.

Exempeltext - En skärgårdssaga

Tidigare projekt

Boken om Möja är kanske mitt mest kända alster. Utgavs 2003 och är i det närmaste slutsåld nu. Enstaka exemplar kan finnas i Möja Turistinformation och Skärgårdsgalleriet.

Fel på hörseln går att förstå, även om det kräver eftertanke.Men detta, att leva ett liv vid sidan om, att vara utanför. Alltid. Det är svårare att förstå. Det är detta boken ”Att inte höra (till)” vill berätta om för just dig som håller den i din hand eller ser den på nätet, i ett fönster, på biblioteket.Vi som har sammanställt boken vill få dig att tänka efter, ta hänsyn, slänga dina fördomar och sluta diskriminera genom att utestänga.

Beställ boken online

Det är ett tag sedan, men drygt tio titlar med olika kursböcker åt databoksförlaget Docendo blev det under några år runt sekelskiftet. Office-paketet, Internet och Photoshop m.m.

På grund av IT-utvecklingen är böckerna inte längre aktuella

Tar med den avbildade boken här som symbol för alla de olika utbildningsmaterial och studiehandledningar jag skrivit både i egen regi och åt bland annat Honnett AB  och studieförbund samt inom olika kompetensprojekt.