Vårvinter

Strålande blå himmel, lite isfras på marken och ett par minusgrader. I Strömmen porlar vattnet förbi och tar med sig några tunna isflagor. I början av februari låg faktiskt isen en vecka såpass att Södermöjafolket kunde åka till affären utan att behöva Waxholmsbåt, men den lyckan blev kortvarig.

Som alla säkert märkt så har jag inte mycket tid för uppdateringar här längre. Tänker därför bygga om lite och byta ut bloggsidan mot en mer faktaspäckad sida med karta, Möjahistorik och annat som är av intresse för Möjabesökarna. Möjakalendern får rulla på, men vill hemskt gärna ha "medredaktörer" som håller koll på vad som händer och fötter och rapporterar in till mig för uppdatering. Alla tips är bra tips!!!

2016 är tjugonde året för denna Möjasida - kanske dags att gå samman med turistföreningen, lägga ner eller lämna över stafettpinnen till någon annan med bättre möjligheter att driva den vidare. Eller vad tycker ni som läst ända hit? Kom med förslag, idéer och gärna också erbjudanden om ni kan bidra praktiskt nu eller i framtiden.

24 Feb 2016