Allsång och sånt

Kvällens allsång blir den allra sista med nuvarande husband. Efter nio år med det ena fantastiska arrangemanget efter det andra väljer man nu att sluta "med flaggan i topp". Precis som man ska. På Allsången får alla fåglar sjunga, inte bara de som sjunger vackrast - kanske därför det är så uppskattat. Eller om det är barnens framträdande där de tillsammans med allsångsledare Annica Liten gör bejublade versioner av Sjörövar-Fabbe eller andra barnvisor utan att rädas mikrofoner eller stor publik.bukett.jpg

Vad som händer nästa år vet vi inte, men däremot vet vi att redan i år påbörjades kanske en helt ny tradition här på ön, nämligen bryggdansen i Långvik. Dit kom bortåt 90 personer som dansade, spelade, grillade och hade trevligt. Inte illa första gången man provar ett nytt koncept, det lär bli (krav på) upprepning nästa säsong.

För vad är väl skärgårdssommaren utan samvaro, musik, dans och sång? Och många kända profiler har också utövat allt detta i skärgården under årens lopp. Evert Taube, Jules Sylvain är bara några exempel. Men i kväll är det du och jag och våra barn, barnbarn vänner och bekanta som är artister. Tillsammans med husbandet som helt klart kommer att göra sitt absolut yttersta för att avsluta med buller och bång. En Grand Finale helt enkelt!

Ni har gjort ett fantastiskt jobb allihop under dessa åtta år (säkert i kväll också!).

Tack!

1 Aug 2013