Den som gräver en grop...

Det grävs gropar på Möja just nu. Inga små heller, utan jättestora! Det är vatten- och avloppsanläggningen vid Möjahallen som börjar ta form och i tisdags levererades de enorma tankarna. På bilden syns biotanken bakom normallånga Johan, så ni förstår vilka gropar som behövs! Det var tre tankar dessutom!

Gropar av det mer horisontella och avlånga slaget ska också grävas och det grävandet börjar nu på måndag då entreprenören börjar lägga ner fiberkabel på ön. Om någon ännu inte anmält sitt intresse så gör det nu om du inte vill riskera att bli akterseglad. Snart är det för sent! Anmälan kan göras på göras på bredbandsföreningens hemsida.

Jättelika projekt på gång på ön, alltså. Men också det "gamla vanliga" i form av föreningsmöten och efterlysning av sommarjobbare till Turistbyrån. Senast 15 april vill man ha din ansökan - läs mer på föreningens hemsida.

Årsmöte i samma förening blir det den 28 april kl 19 i Möjahallen.

Idag skiner solen och det är cirka 8 grader varmt. Vintern gjorde ett återtåg tidigare i veckan och slängde ner cirka 15 cm snö i ett tappert försök att återta herraväldet över årstiden. Idag är det definitivt fördel våren. Det droppar från allt som det kan droppa i från och på marken är det fullt med små rännilar där den före detta snön söker sig nedåt, bortåt och gräsmattan utanför huset lyser åter grön.

 

21 Mar 2014