Företagarförening och sälar

Rubriken på detta blogginlägg må vara lite mysko, men det är dom två sakerna som ligger överst i tankarna just nu och då blir det som det blir.

Företagarföreningen har just tackat ja till att skaffa en hemsida via mitt alter ego - Distanskonsulten - och det känns både roligt och hedersamt att få göra det. Ett utkast finns redan på en tillfällig adress och det är fritt fram att kika in och kommentera för den som vill. Du hittar den preliminära sidan här.

Företagarföreningen ska snart ha årsmöte och det vore ju kul att få allt klart till dess. Något som också är roligt är att av föreningens alla medlemmar är det bara två som idag saknar e-postadress och det ena är ett vilande företag! Utvecklingen har gått fort på den här fronten. Kul!

Det har regnat några dagar och snön är nästan borta nu. En lerig promenad ner till postbaracken alldeles nyss gav mig rubrikens andra ämne - SÄLAR. Det satt en lapp där om kommande föredrag i Möjahallen, tydligen ska man även få provsmaka knubbsäl från Västkusten (om jag nu kommer ihåg rätt vad det stod på lappen). Hur som helst, kl 19 den 19 februari i Möjahallen får vi veta mer om vi vill. Arrangemanget är inlagt i Möjakalendern.

Sist, men inte minst så har jag bytt ut det krångliga kommentarssystemet här på bloggsidan. Flera reagerade på att man inte ville uppge e-postadress bland annat. Nu finns i stället en kommentarsfunktion knuten till Facebook. Välkomna med synpunkter på det!

8 Feb 2014