Höstfärger

Nu har Möja börjat skimra i höstens alla kulörer. Just idag har solen skinit och det har varit 13 grader varmt. Efter en skön promenad besökte jag vårt "popliotek" - alltså postbarackens improviserade bibliotek. Numera är det så välordnat och fint. Det tackar vi för. Lånar en bok av Ira Levin, ska lämna tillbaka en annan som jag just läst slut, plus ytterligare några från min egen bokhylla som jag ändå inte tänker läsa om. Fin service och en besökare har lämnat en handskriven lapp: "Stort tack för det trevliga biblioteket. Sådan fin attityd. Hälsar nöjd åter/användare".konsumfika.jpg

I torsdags var det fikadags i affären. Kanelbullens dag fick vederbörlig uppmärksamhet och Katarina i kassan hade bakat gudomligt god bullar som stod framdukade tillsammans med kaffe alldeles vid kassan. En trevlig paus i vardagen! Katarina fyller med råge kravet på att vara mångsysslare, fullfjädrad bagerska som hon är (hennes skapelser brukar finnas på "köttfikaloppis" på Dansbanan också).

Bilprovning har det varit och bokbåten har varit här. Men inte jag, så några rapporter från det får ni inte, däremot kan jag förtälja att det blir älgjakt vecka 43 (start 21 okt) på Möja och öarna. Håll i hatten!

6 Oct 2013