Dialog och interaktion

Något som är väldigt roligt när man driver en sån här sida är alla de läsarkontakter man faktiskt får. Det dimper in trevliga mail, folk man knappt sett förr kommer och säger något om vad man skrivit i något blogginlägg och ibland får man tips om nya saker att skriva om.

Bara senaste veckan har två personer frågat när det blir Animera mera (filmprojekt för barn) i sommar. Tidigare i vinter har jag blivit kontaktad  av såväl blivande brudpar som företag som vill ordna konferens på ön. Jättekul!

Besökskurvan här på webbsidan stiger brant nu, som alltid på vårkanten. Det är också roligt att se nya annonser i Köp och Sälj efter en liten svacka efter bytet till det här nya webbhotellet. Det ser lite annorlunda ut när man ska annonsera, men så jättekrångligt är det faktiskt inte. Så kika in där och läs annonserna eller lägg in en egen om du har något du inte längre behöver själv.

Vill du göra storrensning och kanske arrangera eget loppis får du jättegärna tipsa om det så lägger jag in det i Möjakalendern. Kostar gratis - ju fler som bidrar och tipsar desto fler hittar också hit.

5 Apr 2013