Teknikens under

Föregående blogginlägg skrevs redan den 28 augusti. Då sken solen, då var det underbar sensommar och möjligen så varmt att eder webbsnickare fick lite hjärnsläpp för publiceringen kom visst av sig helt. Idag, när störtregnet piskar utanför fönstret upptäcker jag att förra inlägget fortfarande är osynligt för alla utom mig själv. Publicerade direkt förstås. Tycker ni att min uppfattning om väder och temperaturer inte verkar synkront med verkligheten så vet ni i alla fall varför.

Idag tänkte jag skriva om Knutpunkt Skärgård som startades på initiativ av några fastboende på Möja redan 2010.  Flexibilitet och service är honnörsord för gänget som jobbar där med att göra allt det där som andra inte riktigt hinner med.

En ny hemsida är på gång också och den hittar ni via länken i föregående stycke.

Detta fina callcenter önskar nu utöka antalet uppdrag av olika slag, så behöver du hjälp med telefoni, administration, telefonväxel, marknadsundersökningar eller något annat är det bara att ringa 08-12 20 50 60.

Teknikens under handlar även om bredband och nu är den förlängda anmälningstiden till bredbandsföreningen slut. Föreningen jobbar nu vidare med att besluta om etapper och detaljprojektering. Beräknad byggstart blir det i november. Besök gärna föreningens sida på Facebook

 

 

 

 

2 Sep 2013