Vårvinter

Det är fortfarande mycket snö, men solen tittar fram ibland och har värme i sig. Det innebär både takdropp och sandskorv på vägen i söderlägen. Fågelkvittret är igång lite försiktigt och dagarna är längre. I veckan som gick var det för första gången inte svart när jag gick till morgonbåten. Ett svagt gryningsljus redan fem över sex och när vi anlände till Sollenkroka var det redan dagsljus.

Igår hade företagarföreningen årsmöte, tyvärr hade jag inte möjlighet att delta men jag passar på att pusha för föreningens viktiga bredbandsprojekt. Glöm inte att göra din intresseanmälan om du inte redan gjort det! I dag blir det föredrag i Kyrkan klockan 15. Rapport från det kommer senare.

Sen fick jag ett mail angående besöksstatistiken på dessa sidor. När jag flyttade från gamla webbhotellet var det 88 196 besök registrerade (sedan 2010-08-06). På denna nya sida finns betydligt mer detaljerad statistik att tillgå och det är roligt att se att en klar majoritet hittar hit från Google med Facebook som god tvåa. Antalet sidvisningar per dag pendlar mellan 130-195. Företagssidan har besökts 272 gånger och anslaget om loppis på Dansbanan har nått 130 personer. Flest besökare har denna bloggsida som lästs av över tusen personer på ganska kort tid. Känns väldigt roligt och jag hoppas fler och fler använder sidan till att utannonsera allt som händer och fötter.

23 Feb 2013