Möjaaktiviteter

Det är spännande att bo på Möja, inte tu tal om den saken. För några år sedan var t e x Möjaborna (hälften av oss eller så) strandsatta på Franska Rivieran på grund av en flygbolagskonkurs. I stället för att deppa ihop bestämde vi oss för att åka buss hela vägen genom Europa och de Monacobaserade chaufförerna tyckte nog det var rätt spännande att åka från citronernas Italen upp till isiga Sollenkroka brygga. Det gjorde i alla fall vi.

För några dagar sedan träffades Möjagänget igen, den här gången dock till sjöss och med samma boule2013.jpgtransportmedel både iväg och hem. För säkerhets skull lämnade vi det inte ens. Ålandskryssningen var jättetrevlig och jag tror de flesta av oss nu också ser fram emot kommande boulefestival på Möja den 6 juni. Dit är förstås alla välkomna, inte bara vi som varit med på bussresor, kryssningar och annat. Det kostar inget att delta, men ta picnickorgen. Vi börjar klockan 13 och slutar när vi slutar. (Klicka på bilden för att se hela inbjudan).

Samma dag håller också bredbandsföreningen årsmöte. Klockan 10-11 i Möjahallen. Läs inbjudan och dagordning här

Har fått färsk information angående Animera Mera. Som vanligt inleds filmproduktionen med barnen i samband med Möja Marknad den 6 juli. Gå dit om ni är det minsta intresserade. Några av de filmer som producerats hittar ni på YouTube.

Sist, men inte minst har en anonym frågeställare bett mig efterlysa matlagningskunnig Möjabo, gärna en som gillar både kötträtter och efterätter. Hör av er till mig med tips om ni vet vem (Kanske du själv?) som skulle kunna passa så förmedlar jag kontakterna.

 

 

24 May 2013